Op zoek naar een fijn haarserum? Dit zijn volgens beautyexperts de beste

Je haar kan met de zomer op komst wel wat extra verzorging gebruiken!

De temperaturen stijgen en de avonden worden langer, kortom: de zomer komt eraan. Niet alleen je garderobe, ook je beauty stash is moet summer proof worden gemaakt. Om je haar deze zomer extra goed te verzorgen, zetten wij de beste haarserums op een rij. Je lokken kunnen tenslotte wel wat extra aandacht gebruiken.

Vijf keer de beste haaroliën voor droog haar >


Beste haarserums volgens experts

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum
De Bijenkorf
Olaplex
€ 27,50

We kennen Olaplex als dé oplossing voor droog en beschadigd haar, dit haarserum is daar geen uitzondering op. Een gewichtloos, leave-in antioxidant serum om te beschermen tegen vervuiling, hitte en toekomstige schade. Precies wat je nodig hebt!

2 Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixir
Balmain Hair Couture
€ 38,00

Een klein drupje van dit wonderserum is genoeg voor een verzorgde en glanzende coupe. De UV-filter beschermt tegen de zon, maar daar blijft het niet bij. Het serum hydrateert droge haarpunten, beschermt het haar tegen hitte, voedt het haar van binnenuit en zorgt voor optimaal kleurbehoud.

3 Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Hair & Scalp Serum
De Bijenkorf
Dr. Barbara Sturm
€ 90,00

Dat gezond haar met een gezonde hoofdhuid begint, weet ook Dr. Barbara Sturm, skincare-specialist van celebrities en modellen. Het serum herstelt de natuurlijke balans van de hoofdhuid voor de optimale gezondheid van het haar.

4 Sisley Sérum Revitalisant Fortifiant
De Bijenkorf
Sisley
€ 156,00

Heb je last van haaruitval door een geïrriteerde hoofdhuid? Dan is dit serum perfect voor jou. Het vertraagt de haaruitval en bevordert de dichtheid en sterkte van het haar.

5 Moroccanoil Moroccanoil Treatment Light
De Bijenkorf
Moroccanoil
€ 17,00

Vind je een haarserum doorgaans te zwaar? Probeer dan de Light-versie van Moroccanoil. Deze variant is special geschikt voor fijn, lichtgekleurd of blond haar. Met deze ultieme haarbehandeling blaas je je lokken weer nieuw leven in.

6 Kérastase Huile Cicaextreme
Douglas
Kérastase
€ 48,00

Speciaal voor blond haar heeft Kérastase het perfecte haarserum. Deze leave-in haarolie biedt een diepe behandeling aan ontkleurd haar met hittebescherming tot 230 °C.

7 Biosilk Silk Therapy
Douglas
Biosilk
€ 21,50

Een echte klassieker onder de haarserums: Biosilk Silk Therapy. Dit serum bevat 17 van de 19 aminozuren die van nature aanwezig zijn in het haar. Het herstelt beschadigde gedeeltes in het haar en creëert een gladde schubbenlaag voor glanzend en soepel haar.

8 Philip B Weightless Volumizing Insta-Thick
De Bijenkorf
Philip B
€ 55,00

Op zoek naar een volumineuze bos haar? Zoek dan niet verder. Deze haarmist van Philip B geeft het haar de volle, levendige look van een salonföhnbeurt in enkele seconden. De geur van Magnolia-bloemen dient ook direct als haarparfum.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Haar