De stijl van Anne Hathaway: met deze looks viert Anne haar hoogtijdagen op het gebied van mode

Ze beleefde onlangs een fashion glow up waar menigeen jaloers op is.

Anne Hathaway is bezig met een ware renaissance op het gebied van mode. De inmiddels 39-jarige The Devil Wears Prada-actrice is een veelvoudig geziene gast op de rode loper, maar sinds kort trakteert ze het publiek op looks die we nog niet eerder van haar hebben gezien. Sinds de Amerikaanse actrice van stylist wisselde -van Law Roach (die ook de sublieme styling van Zendaya doet) naar Erin Walsh- beleeft ze een enorme fashion glow up waar menigeen jaloers op is.

Vooral tijdens het Cannes filmfestival gooit ze hoge ogen met looks die variëren van een mini-jurk van Gucci tot een off-duty look bestaande uit een klassiek wit oversized overhemd, flared jeans en gele strappy sandals.

Anne Hathaway lijkt precies op Andy Sachs in deze outfit >

Maak kennis met de nieuwe stijl van Anne Hathaway

Advertentie - Lees hieronder verder
1 In Gucci
"armageddon time" photocall   the 75th annual cannes film festival
Daniele VenturelliGetty Images

In Cannes beleefde Anne Hathaway meerdere keren jaren '70-momenten met mini-jurkjes die we nog niet eerder bij haar zagen. Met dit glinsterende exemplaar van Gucci channelt Anne haar inner Andy van The Devil Wears Prada (post make-over natuurlijk). Miranda Priestly zou trots zijn!

2 In Armani
"armageddon time" red carpet the 75th annual cannes film festival
Daniele VenturelliGetty Images

Anne Hathaway straalde op het filmfestival van Cannes om haar nieuwe film, Armageddon Time, te promoten. Hathaway combineerde de witte strapless Giorgio Armani-jurk natuurlijk met een prachtige Bvlgari-ketting als ambassadeur van het merk en noemde haar look op Instagram 'een droom'.

3 In Valentino
bvlgari eden the garden of wonders
Daniele VenturelliGetty Images

Perfect gestyled met de gele edelsteen uit de Bvlgari-ketting, ging Anne Hathaway voor de presentatie van de nieuwe Bvlgari juwelencollectie gehuld in een felgele look van Valentino. Het lijkt erop dat we Anne's nieuwe stijl het beste kunnen typeren als gedurfd en elegant, want dat is precies wat deze look uitstraalt.

4 In David Koma
global premiere of apple tv's "wecrashed"  arrivals
Frazer HarrisonGetty Images

In een babyblauw look van David Koma liet Hathaway zien dat kleur áltijd een goed idee is. De cut-outs en de contrasterende zwarte top zorgen voor een moderne update die zowel haar afgetrainde lichaam als haar stralende huid op een geweldige manier complimenteren.

5 In jeans en poplin bloes
celebrity sightings day 5 the 75th annual cannes film festival
Jacopo RauleGetty Images

Niet alleen op de rode loper kiest de actrice het liefst voor een perfect gestylde look. Ook over haar off duty-looks is nagedacht. Al is nagedacht misschien niet het goede woord, aangezien het bij Anne lijkt alsof ze deze look gewoon uit haar modieuze mouw heeft geschud alsof het niets is.

6 In zwart pak
celebrity sightings at nice airport  the 75th annual cannes film festival
Marc PiaseckiGetty Images

Vliegveld-stijl zoals we het graag zien! In een zwart pak met simpel wit t-shirt en subtiele gouden ketting arriveerde Hathaway in Nice aan de vooravond van het Cannes Filmfestival. Een voorbode voor al haar goede looks waarmee ze dagen later op de rode loper verscheen.

7 In Versace
25th annual critics' choice awards red carpet
Kevin MazurGetty Images

Voor haar eerste stap op de rode loper sinds de geboorte van haar tweede kindje Jack pakte ze uit met een gouden jurk van Versace. En hoe! Hoewel ze tijdens haar zwangerschap voor casual mode ging, (daar kan Rihanna haar nog wat van leren) liet ze op de rode loper van Critics Choice Awards 2020 zien dat ze terug is met een geheel nieuw gevoel voor stijl.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity