Om bij weg te dromen: dit zijn de mooiste juwelen van het moment

Alle grote juwelenhuizen lanceren weer hun high jewellery-collecties en die moet je even zien.

Van Cartier tot Bvlgari en van Dior tot Tiffany & Co.: de grootste juwelenhuizen van het moment lanceren na een jaar van frisse inspiratie en vernieuwende invloeden hun gloednieuwe high-jewellery-collecties. Met aandacht voor ambacht, oog voor detail en gebruik van de meest exclusieve materialen creëren de ontwerpers een unieke blik op accessoires en juwelen. Waar Bvlgari zich uitleeft met smaragdgroene en saffierblauwe edelstenen, zie je bij Cartier wereldse invloeden geïnspireerd door flora, fauna, textiel en architectuur terug in hun collectie.

Droom weg bij de it-pieces van het moment en maak kennis met de nieuwste juwelencollecties van Tiffany & C0., Dior, Bvlgari en Cartier.

Zilveren sieraden schoonmaken: dit zijn de beste tips van de experts >

Dé designer-juwelen van het moment

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bvlgari: Eden The Garden of Wonders
horloge bvulgari met smaragdgroen
Bvlgari

Bulgari Eden The Garden of Wonders-collectie bevat buitengewone high end-horloges die het meest verfijnde design combineren met ongeëvenaard vakmanschap. De ambacht van Bulgari's Zwitserse horlogemakers wordt gecombineerd met de Italiaanse creativiteit, waar de passie voor smaragden op een overweldigende manier terugkomt. Dit prachtige horloge, de Emerald Venus, nam maar liefst 900 uur in beslag en bestaat uit totaal 47 karaat aan smaragd.

2 Cartier: Beautés du Monde
cartier ketting saffier in bloemenveld
Cartier

De naam van de collectie zegt het al: Beautés du Monde, oftewel de schoonheden van de wereld. De high-jewellery-collectie is een verzameling van Cartier's verwondering over de diversiteit en vrijheid van de wereld, iets wat sinds jaar en dag doorsijpelt in de collecties van het Franse juweliershuis. Water inspireerde het huis om te kiezen voor het blauw-witte kleurenpallet van deze ketting, The Water Aspis, de kleuren waar het oceanische reptiel de slang zich in bevindt.

3 Tiffany & Co.: BOTANICA: Blue Book 2022
tiffany and co bracelet
Tiffany & Co

De nieuwste high-juwellery-collectie van het Frans-Amerikaanse Tiffany & Co. is gebouwd rondom de huisambassadeur Gal Gadot. De Israëlische actrice en model en haar heroïsche persoonlijkheid (ze is bekend van haar rol in Wonder Woman) vormden de inspiratiebron voor de BOTANICA: Blue Book 2022-collectie, met juwelen die zowel zorgen voor kracht en zelfverzekerdheid op het moment dat je ze draagt. Deze armband, de Fleurage, met een aquamarijn van meer dan 47 karaat is onderdeel van de 'tuin van juwelen' zoals Tiffany & Co. hun betoverende collectie het liefst omschrijft.

4 Dior Print
dior print show
Dior

Carats meets Couture — dat is waar de nieuwste en grootste juwelencollectie van Dior tot nu toe, voor staat. Het werk van Diors juwelierstalent Victoire de Castellane vertaalt de typische motieven en prints van het huis naar de verfijnde driedimensionale sieraden. Het resultaat is een sprookjesachtige collectie van maar liefst 137 juwelen waar de karakteristieke ruitjesprint tot leven komt in saffieren en diamanten, en waar een gebloemd dessin verwerkt is in robijn, spinel en gele diamanten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Mode & Juwelen